Vaša mnenja

Spoštovana ga. Renata pozdravljeni,

Iskreno se vam zahvaljujem za vašo izjemno predstavitev EFT metode in z precejšnjo mero vaše požrtvovalnosti!

Ga. Renata, ko sem vas gledala, sem občudovala vašo strokovnost, ženstvenost in toplino, kar premore zelo malo žensk v "poslovnem svetu"! V vaši bližini je polno pozitivne energije in človek se počuti varen in sprejet!

Vsekakor bom nekaj časa poskušala vaditi tehniko kot ste svetovali...potem, se vsekakor slišiva!

Želim vam vse dobro in pazite nase!

Elda"Lahko bi sicer rekla, da je Renata terapevtka, a jaz jo bolj vidim kot sonce. Smejoče, mehko in energično bitje, ki izžareva vero v dobro in seje upanje. Z vsem spoštovanjem pokaže, da si vreden kot človek, ne da bi se ti bilo potrebno posebej truditi za to in da ima čisto vsak svojo pot, energijo in ritem spoznavanja pri odkrivanju vzorcev, navad, čustvovanja in v zdravljenju telesa. 

Renata zdravi z nežnim dotikom, z iskricami v očeh, prijazno besedo, z radostnim nasmehom, pristno iskrenostjo in te vedno sočutno objame z energijo razumevanja, miru, nežnosti, mehkobe in ljubezni. Prepričana sem, da česarkoli bi se lotila, bi izvajala totalno, saj je svojo ustvarjalnost našla v Ljubezni (z veliko začetnico). V ljubezni do sebe, svoje družine in vseh nas, ki pri njej iščemo pomoči. 

A pri njej se ne počutim kot klientka, pač pa kot dolgoletna prijateljica, saj ustvari tako polje zaupnosti in pozitivnosti, da padejo vse omejitve in vsi zidovi, za katerimi se običajno skrivamo ljudje. Pri njej sem deležna vedno ljubeče pozornosti in od nje vedno odhajam polna energije, vsa lahkotna in z vero v dobro. Z njeno pomočjo sem začela hvaležno sprejemati življenje in iskati lepoto v čisto majhnih preprostih stvareh. 

Ima posebno notranjo modrost, ki pravi, da je srce smer našega življenja in da je dovolj, da človek samo je, kajti šele takrat lahko sliši utrip srca, tako svojega kot utrip srca drugega!"

Sabina Kovačič


"Draga ga. Renata, najlepša hvala. Vaše terapije so mi pomagale, da doma lahko spet kaj naredim, tudi lažje telovadim. HVALA, objem in pozdrav."
Eva

"Renata pozdravljena! Želim vam samo sporočiti, kako zelo globok in močan je bil včerajšnji uvid. In način, kako ste me pripeljala do tega, fenomenalen, zato sem vam iskreno hvaležna. Seveda pa čutim tudi svoj prispevek in pripravljenost, da sem šla v to. Ste odlična terapevtka in hvala za vse, kar dajete."
Pavla