Vaša mnenja

Zaradi bolečin v hrbtenici sem trpel skoraj 15 let. Čeprav sem preizkusil vse možne masaže, fizioterapije in druge tehnike, sem se na koncu sprijaznil s tem, da bom pač moral preživeti preostanek življenja z bolečino. Dokler nisem spoznal Renate. Z njeno metodo in rednim gibanjem sem se znebil bolečin in zopet normalno zaživel.

Janez Burger

Na terapijo hodim že skoraj 10 let. Zelo mi pomaga vzdrževati dobro stanje po operaciji hernie in težavah, ki jih imam s kolenom in stopalom. Ga. Renata je tako topla oseba, da se po terapiji počutim, kot prerojena. Zelo priporočam vsem, ki želijo narediti nekaj koristnega zase!

Lea Levičar

Moja izkušnja terapije v REMEDIO

Do jeseni 2018 so bile moje noči naporne. Po dveh urah spanja mi je desna roka postala mravljinčasta in v roki sem čutila močne bolečine, kar se je stopnjevalo tako, da sem lahko spala le v sedečem položaju. Ob začetku terapije mi je bilo zelo težko ležati na miru in zdržati enourno terapijo, čeprav so to terapije, ki so zelo prijetne.

Moje stanje danes: nimam več bolečin in tudi ne mravljinčenja v roki, ob terapiji pa uživam in moj komentar je - imam eno uro za uživanje.

Terapevtka Renata Radič Berglez zasluži vso pohvalo!! Toplo priporočam!!

Nada Štrovs, STUDIO ANK, Brilejeva 12, Ljubljana

Bownova terapija mi je končno pomagala odpraviti bolečine išiasa, ki so se kronično pojavljale in vračale skoraj vsak mesec... Nekaj terapij pri Renati je bilo dovolj, da se je telo sprostilo in odpravilo vnetje. Ker se išiasa ne znebiš več, mi pomagajo preventivne Bownove terapije, kjer vsakič znova mišice dobijo zdravilne impulze, da se ponastavijo in delujejo, kot je treba.

Renati popolnoma zaupam in verjamem v zdravilno moč Bownove terapije. Vsekakor jo priporočam vsem, ki želijo dobro samemu sebi, s težavami ali brez njih.

Andrej Zajec

Vedno se veselim dneva, ko grem k Renati. Že sam sprejem, ko vstopim v njeno terapevsko sobo je prijetno doživetje. Njen nasmeh in topel pozdrav vlijeta toplino in me pripravita na sproščeno doživljanje terapije.

Sama terapije pa je prijetno čutenje samega sebe in delov telesa, ki so se zaradi težav oddaljili. Po terapiji se počutim sproščeno in sem tudi dobro razpoložena. Največkrat zvečer zdrsnem v globok spanec in sem naslednji dan prerojena in spet začutim sebe in svoj notranji mir.

Želim si, da bom lahko še dolgo del Renatinega terapevtskega kroga in ji želim, da bo zdrava in močna in tako ohranila svojo toplino in energijo, ki jo razdaja nam, svojim pacientom.

Velik objem!!!

Nada

Ko si je sin poškodoval vrat, je bilo izvajanje terapije izredno nežno, a učinkovito. Z vsakim tednom so bile bolečine manjše in danes sin nima nobenih posledic. Pristop je bil profesionalen, izvajanje terapije celovito, vključujoč vse dele telesa, ki so bili prizadeti, poleg vratu tudi trup in noge.

V kolikor bomo še kdaj potrebovali Bownovo terapijo, se bomo vsekakor obrnili na gospo Renato.

Tina

REMEDIO mi je priporočila moja sorodnica, fizioterapevtka z besedami, da pri Renati ve in čuti, da je v dobrih rokah.

Za obiske pri Renati bi težko našla boljše besede, saj se pri njej vedno dobro počutim od prvega trenutka, ko stopim v prostor in tudi potem, ko ga zapustim še dolgo čutim pozitivne učinke.

Nana M.

Draga moja Renata!

Res se odzivam malo pozno vendar čutim, da se moram oglasiti. Vem, da bo slišati zelo obrabljeno, pa vendar si z prihodom v moje življenje prinesla zelo veliko pozitivnega, mnogokrat so mi tvoji nasveti dali za razmišljat in še tudi danes se zelo velikokrat spomnim nate in na tvoje nasvete. Kot veš si mi prvič pomagala dvigniti glavo ter globoko vdihniti in zadihati z polnimi pljuči z EFT terapijo. Sedaj mi uspešno pomagaš premagovati težave z Bownovo terapijo in sicer zelo uspešno.

Mislim, da je svet zelo veliko pridobil, ko si se odločila za ta korak in si izpolnila življenjsko poslanstvo z ustanovitvijo REMEDIO, s katerim mnogim ljudem pomagaš ne samo s terapijo ampak že s tem kakšen človek si in kakšno energijo nesebično razdajaš. Prav tako se neprestano izobražuješ ter širiš svoje znanje med mlajše in uka željne ljudi.

Ni besed s katerimi bi ti lahko povedala, kako sem hvaležna usodi in seveda tebi da si kakršna si. Želim ti še zelooo veliko poslovnih in osebnih uspehov predvsem ti pa en velik HVALA za vse.

Tatjana Mežan

»SO LJUDJE, ki ti polepšajo dan,

te iz težkih trenutkov prestavijo v lepe,

ti od svojega odstopijo del,

te prijetno presenetijo,

ko to najmanj pričakuješ.

So ljudje, ki prevečkrat dajejo in premalokrat jemljejo,

te osrečijo, da so sami srečni.

So ljudje, kjer je beseda -HVALA- premalo!

So ljudje, ki so -LJUDJE!«

Draga Renata, iz srca HVALA, ker s svojo predanostjo, milino in nežnim dotikom spreminjaš naša življenja!

Andreja

Hvala za vse ure terapij, ki so profesionalne, pa vseeno izvedene z občutkom človeka, ki mu je mar.

Vesela, da sem vas našla v tem svetu.

Vesna

Prvič sem se srečala z bownovo terapijo pri terapevtki Renati ko je moja dvoletna hči Žana imela težave s spanjem (neprestano zbujanje ponoči, jok, kričanje, občasno neutolažljivo). Seveda smo doma poskusili vse kar je v naši moči, ampak to, da smo obiskali bownovo terapevtko, je bila najboljša poteza. Glede na to da, da je moja hči zelo sramežljiva in nezaupljiva do tujcev, sva s partnerjem bila preprična in pripravljena, da s prvim in drugim obiskom ne bomo uspeli kaj doseči. Ampak terapevtka Renata je uspela že ob prvem obisku prebiti led in smo s skupnimi močmi uspešno speljali že 1. terapijo. Neverjeten in čuten pristop do otrok je čutiti že ob prvem stiku. Z uspešno izvedenimi terapijami, na katere je Žana rada hodila in se že kar sama ulegla na mizo, je postala noč pri nas doma mirna in namenjena samo spanju.

Drugič sem se srečala z bownovo terapijo med nosečnostjo, kot priprava telesa na porod in pa lajšanje bolečine ob išiasu od križa do kolena. Vem in verjamem, da je tudi terapija doprineslo k porodu kot iz knjige. Bolečina zaradi išiasa ni bila odpravljena, mi je pa resnično lajšale bolečine.

Skupaj z družino smo neizmerno hvaležni, da smo se srečali s terapevtko, ki opravlja svoje delo s srcem in tako prispevala k boljši kakovosti našega življenja <3

Arnela z družino

Vsakič ko pridem na bownovo terapijo sem zelo vesela, jaz in moje telo. Ura samo zame, za moje telo, in dušo. Prijeten ambient, Renata, in seveda terapija. Sprosti telo, misli in dušo. Hvaležna za terapijo vsakič posebej.

Iskrena hvala Renata.

Alenka

''Obisk pri ga. Renati enkrat mesečno, ko mi nudi Bownovo terapijo, je vsakič težko pričakovan dogodek. Terapija je odlična, saj ga. Renata z veščimi in odločnimi gibi resnično pomaga pri mojih težavah s hrbtom in še s čem. Pri svojem delu je tako uspešna tudi zato, ker zna poslušati in svetovati. Ravno slednje je tisto, ki celotno terapijo povzdigne na še višjo raven. Veselim se nadaljnjih terapij in prijazne besede!''

Luka

Na terapijo h ga. Renati sem prišla na priporočilo stanovske kolegice fizioterapevtke. Terapije pri gospej Renati so nadstandard. Dotik je profesionalen, ona res čuti telo, kaj telo s katerim dela trenutno potrebuje in mu to tudi da.

V času izvajanja terapij ima kapaciteto dati svoje potrebe na stran in se v polnosti posvetiti stranki. Vedno si anamnezo tudi zabeleži in zapomni in terapija pri njej je tako, kot bi hodil po stopničkah navzgor do dobrega počutja. Nobena, še tako majhna podrobnost ji ne uide. Vse ji je pomembno. Odlično zna kombinirati tehnike, za katere se je usposobila.

Hvaležna sem za proces terapij, ki sem jih bila deležna v zadnjih treh letih in se priporočam tudi v bodoče, ko bo potrebno.

Marjeta

Ob težavah s hrbtenico sem se obrnila po pomoč h gospe Renati Radič Berglez. Menim, da je pri terapiji zelo pomembno, da zaupamo osebi, kateri se prepuščamo v trenutkih svoje nemoči in bolečin. Gospa Renata mi s svojim toplim in strokovnim pristopom ter bogatimi izkušnjami pomagala izboljšati težave z zdravjem.

Andreja

Spoštovana ga. Renata pozdravljeni,

Iskreno se vam zahvaljujem za vašo izjemno predstavitev EFT metode in z precejšnjo mero vaše požrtvovalnosti!

Ga. Renata, ko sem vas gledala, sem občudovala vašo strokovnost, ženstvenost in toplino, kar premore zelo malo žensk v "poslovnem svetu"! V vaši bližini je polno pozitivne energije in človek se počuti varen in sprejet!

Vsekakor bom nekaj časa poskušala vaditi tehniko kot ste svetovali...potem, se vsekakor slišiva!

Želim vam vse dobro in pazite nase!

Elda

"Renata pozdravljena! Želim vam samo sporočiti, kako zelo globok in močan je bil včerajšnji uvid. In način, kako ste me pripeljala do tega, fenomenalen, zato sem vam iskreno hvaležna. Seveda pa čutim tudi svoj prispevek in pripravljenost, da sem šla v to. Ste odlična terapevtka in hvala za vse, kar dajete."

Pavla

"Draga ga. Renata, najlepša hvala. Vaše terapije so mi pomagale, da doma lahko spet kaj naredim, tudi lažje telovadim. HVALA, objem in pozdrav."

Eva

"Lahko bi sicer rekla, da je Renata terapevtka, a jaz jo bolj vidim kot sonce. Smejoče, mehko in energično bitje, ki izžareva vero v dobro in seje upanje. Z vsem spoštovanjem pokaže, da si vreden kot človek, ne da bi se ti bilo potrebno posebej truditi za to in da ima čisto vsak svojo pot, energijo in ritem spoznavanja pri odkrivanju vzorcev, navad, čustvovanja in v zdravljenju telesa.

Renata zdravi z nežnim dotikom, z iskricami v očeh, prijazno besedo, z radostnim nasmehom, pristno iskrenostjo in te vedno sočutno objame z energijo razumevanja, miru, nežnosti, mehkobe in ljubezni. Prepričana sem, da česarkoli bi se lotila, bi izvajala totalno, saj je svojo ustvarjalnost našla v Ljubezni (z veliko začetnico). V ljubezni do sebe, svoje družine in vseh nas, ki pri njej iščemo pomoči.

A pri njej se ne počutim kot klientka, pač pa kot dolgoletna prijateljica, saj ustvari tako polje zaupnosti in pozitivnosti, da padejo vse omejitve in vsi zidovi, za katerimi se običajno skrivamo ljudje. Pri njej sem deležna vedno ljubeče pozornosti in od nje vedno odhajam polna energije, vsa lahkotna in z vero v dobro. Z njeno pomočjo sem začela hvaležno sprejemati življenje in iskati lepoto v čisto majhnih preprostih stvareh.

Ima posebno notranjo modrost, ki pravi, da je srce smer našega življenja in da je dovolj, da človek samo je, kajti šele takrat lahko sliši utrip srca, tako svojega kot utrip srca drugega!"

Sabina Kovačič